top of page

Den første danske kvinde på ski til Sypolen

Man skal vel starte med et blikfang...


Og jeg kan ikke helt lade være med at trække på smilebåndet ved tanken om at være den første danske kvinde til at tage turen på ski til Sydpolen, da jeg ikke ligefrem er en haj til at stå på ski.

Eller måske netop er på ca. samme niveau som en haj på ski.


Men den er god nok. Hvis alt går efter planen (og det gør det jo altid...), så vender jeg retur til verdens koldeste og mest blæsende kontinent i slutningen af 2022 for at stå på ski i 50 dage. I modvind og op ad bakke.

De andre danske kvinder er nok i virkeligheden bare mere fornuftige end mig.


Om ikke andet blev jeg spurgt om, om jeg havde lyst til at genoplive bloggen. Og det har jeg da! I skal da høre om dæktrækstræning og, endnu bedre, kalorieindtagstræning! Og spoiler-alert: det sidste er det sjoveste!


Og I skal da også høre om selve ekspeditionen! Jeg gør det nemlig ikke alene (nogen skal jo høre på ens brok), men som en del af den engelske forskningsekspedition Inspire22, som jeg blev inviteret til at deltage i efter en kort snak med en professor til en konference i efteråret. Man skal nemlig ikke undervurdere kaffepauser.


Så: har I lyst til at følge med, her bloggen hermed officielt genoplivet.

Og så får I da lige en lille video fra en træningstur til Norge for at sætte stemningen :-)

340 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page