top of page

Goodie-bag

Hej fra Hobart, hvor alle tilsyneladende kender kronprinsesse Mary eller kender nogen, der kender kronprinsessen! Det er et hit at være dansker hernede!


Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at skrive et indlæg igen inden ankomst i Antarktis, men jeg er simpelthen nødt til at dele nedenstående billede med jer.

Jeg er ankommet til Hobart sammen med en flok franske og italienske forskere, teknikere, sundhedspersonale og administrativt personale (vi er vel ca 25 i alt), som alle skal til enten Mario Zuchelli-basen eller Concordia.

I Hobert får man udleveret to tasker, ca 17 kilo i alt, med "Arctic Gear" - og det er lidt af en goodiebag :-) Og jeg har selvfølgelig taget et billede:Der er en dun heldragt, en dunjakke og et par tilhørende dunbukser, en tynd kedeldragt (som faktisk er ret fed), 2 sæt skiundertøj, 8 par handsker/luffer i forskellig tykkelse, 5 par inderhandsker, et par polarstøvler + ekstra inderstøvler og ekstra såler, et par hjemmesko i bedstefar-design, 2 par bomuldsbukser, en fleece-jakke, en uldtrøje, skibriller og solbriller, hue, halsedisse og 2 masker. Og 5 par sokker, ikke at forglemme.

og en bette læbepomade og solcreme.

Voilá!


Det kan jeg sagtens få plads til, hvis jeg spiser en pose lakrids!

Nu blev min baggage da også meget mere overskuelig (sagde hun, efter hun havde skrubbet sine løbesko med en tandbørste... :-))


PS: 9 timer til afgang!

143 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page